سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) م

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) مهاجر به رودخانه شیرود (استان مازندران) در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) مهاجر به رودخانه شیرود (استان مازندران) در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) مهاجر به رودخانه شیرود (استان مازندران) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) مهاجر به رودخانه شیرود (استان مازندران) در pdf :

مقاله انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) مهاجر به رودخانه شیرود (استان مازندران) در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در علوم زیستی از صفحه 29 تا 35 منتشر شده است.
نام: انگل های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, kamensky 1901) مهاجر به رودخانه شیرود (استان مازندران)
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مازندران
مقاله رودخانه شیرود
مقاله ماهی سفید Rutilus frisii kutum
مقاله انگل

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خارا حسین
جناب آقای / سرکار خانم: نظامی بلوچی شعبانعلی
جناب آقای / سرکار خانم: سعیدی علی اصغر
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: عبدالهی ندا
جناب آقای / سرکار خانم: علی نیا محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: احمدنژاد محدثه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رودخانه شیرود در غرب استان مازندران بین شهرهای رامسر و تنکابن واقع شده است. طول این رودخانه 30 کیلومتر و دبی متوسط رودخانه 72 متر مکعب در ثانیه می باشد. به دلیل ویژگی های اکولوژیک و بیولوژیک منحصر به فرد رودخانه شیرود هرساله صدها قطعه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) مولد دریای خزر جهت تولید مثل به این رودخانه مهاجرت می کنند، به طوری که نقش قابل توجهی را در بازسازی ذخایر ماهی سفید ایفا می نماید. با توجه به این امر در فصل مهاجرت تولید مثلی 1385 -86(اسفند 1385 لغایت اردبیهشت 1386)، 45 قطعه مولد ماهی سفید مورد بررسی انگلی قرار گرفتند. برای این منظور پس از صید ماهیان و انتقال به آزمایشگاه اندام های مختلف ماهی مثل پوست، آبشش، چشم و دستگاه گوارش بررسی می شدند. بر طبق مطالعات انجام گرفته 7 گونه انگل به نام هایParadiplozoon chazarikum و Dactylogyrus sp. (از رده ترماتودهای مونوژن)، متاسرکرDiplostomum spathaceum ، Asymphylodora macracetabulum و Asymphylodora kubanicum (از گروه ترماتودهای دی ژن)، Raphidascaris acus (ازشاخه نماتودها) و Aspidogaster limacoides (از رده آسپیدو گاستره آ) شناسایی گشتند. در بین این هفت انگل، Dactylogyrus sp. بالاترین میزان شیوع (933 درصد)، بالاترین میانگین شدت آلودگی (35 عدد) و دامنه تعداد انگل (1 -150 عدد) دارا بود. در حالی که کمترین میزان شیوع مربوط به D.spathaceym،A. limacoides و A. kubanicum (2.2 درصد)، کمترین میانگین شدت آلودگی مربوط به A. limacoides و A. macracetabulum (1 عدد) و کمترین دامنه تعداد مربوط به1) A. limacoides عدد) بود. همچنین بر اساس این تحقیق آلودگی انگلی ماهی سفید از لحاظ سنی و جنسی تفاوت هایی را داشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر